Oana Zavoranu si vrajitoarele au cazut la pace? Iata cine le-ar putea impaca

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:44

In razboiului pe viata si pe moarte dintre Oana Zavoranu si clanul vrajitoarelor a aparut primul porumbel al pacii.

E vorba de adevaratul fiu al mamei Omida. Venit sa dea declaratii în celebrul dosar, barbatul a avut numai cuvinte de lauda la adresa Querridei...

De a lungul vremii, Oana a starnit adevarate pasiuni. A fost si este inca iubita si adulata de barbati, ca nimeni alta. Greu si-ar fi putut imagina, insa, cineva ca frumoasa bruneta ar putea deveni muza pentru un poet din familia vrajitoarelor. Nu unul oarecare.

Ci chiar adevaratul fiu al mamei Omida, Viorel Motoi. La proces, barbatul nu s-a putut abtine si i- a dedicat Oanei cateva versuri: „Oana, tu esti frumoasa si talentata,/ binecuvantata de Cel de Sus,/Crede ca pe strada ta va iesi un soare, /chiar daca in lune tu ai multe de spus. ”

Si asta nu e tot: „am sfatuit-o sa fie evlavioasa, sa creada in Dumnezeu, sa creada ca exista o zi cu soare care va apare in viata ei.


Sfaturile au curs garla, si toate in versuri. Nu de alta, dar se pare ca Oana ar fi fost buna prietena cu fiul Mamei Omida...
Din frageda pruncie, lui Viorel Motoi i s-a mai spus si Gongoi, o porecla parca predestinata unui poet damnat. Nu de alta, dar in romani Gongoi inseamna necuratul sau, mai degraba, Lucifer. Poate tocmai din cauza acestui renume a fi ajuns sa fie audiat ca martor in dosarul vrajitoarelor. 
„Mi se spune gongoi ca asa mi-a spus mama mea, cineva care i-a ghicit Oanei a folosit acest cuvant pentru ca asa se numeste si diavolul. In aceleasi incantatii foloseau si numele meu. Si sa nu credeti ca sunt singurul gongoi din Romania!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

El, unul, sustine ca alta legatura cu dosarul nu are.

Doar ca a fost cel care le-a convins pe Vanessa si Melissa sa se prezinte in fata justitiei: „am incercat sa ajutam justitia si ele au fost de acord, ca nu le-am luat cu forta.”

Astazi, insa, vizita de la instanta n-a fost cu noroc. Fiul Mamei Omida trebuie sa se intoarca si la urmatorul termen, pentru ca procesul s-a amanat. In acest dosar, vrajitoarele Melissa si Vanessa sunt acuzate de Oana Zavoranu ca ar fi inselat-o cu suma de 450.000

de euro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.