Theo Rose a cantat in fata a peste o suta de mii de oameni! Vezi cum s-a simtit prezentatoarea KidSing

Autor: A.M. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 16 nov 2020, 02:45

Theo Rose, tanara care va prezenta din toamna mega show-ul KidSing alaturi de Dan Bordeianu, a cantat pe scena Black Sea Arena cel mai nou hit al ei, "Pe bune..."

Theo Rose a fost prezenta sambata pe scena Black Sea Arena la cel mai tare eveniment organizat de Europa Fm, "Live pe plaja". Prezentatoarea KidSing a cantat alaturi de nume mari ale muzicii romanesti printre care 3 Sud Est, Smiley, Holograf, Stefan Banica...

Theo a cantat in fata a peste 100 000 de spectatori si a fost foarte emotioanta. "M-am bucurat ca am avut ocazia sa cant alaturi de cele mai sonore nume din industria muzicala si nu ma asteptam sa fiu in fata a atator oameni care mi-au fredonat cel mai nou

hit, "Pe bune," care deja a strans peste 500 000 de vizualizari pe Youtube. Am avut parte si de foarte multe emotii, insa o data ce am urcat pe scena si m-am dezlantuit, au trecut toate", a spus Theo foarte entuziasmata.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Cele

mai bune voci de copii din Romania vor fi alese in cel mai spectaculos concurs muzical pentru copii din Romania. KidSing, unicul show autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor va lansa viitoarele vedete ale Romaniei si va fi difuzat din toamna la Kanal D!