Iulia Albu a “sarutat” un peste! Intra sa vezi ce sedinta foto incendiara a facut fashion editorul!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:47

Iulia Albu a mai facut un shooting senzational! Daca pana acum ai vazut-o pozand cu cainele sau gaina, e momentul sa o vezi intr-o ipostaza inedita, “sarutand” un peste!

Recent, Iulia Albu a fost protagonist unei sedinte foto senzationale! Fashion editorul a pozat cu un peste imens, “calare” pe o bicicleta, cu gaina LouLou alaturi, cu un palmier “in cap”, si imbracata destul de sumar. Prin bluza transparenta, purtata fara sutien, i se vedeau sanii in toata splendoarea lor.


Aceasta sedinta foto a fost realizata de vedeta Kanal D pentru site-ul ei prin intermediul caruia pastreaza legatura cu fanii ei.


“In general, shooting-urile pe care le concept pentru diversele proiecte in care sunt implicata, au o anume semnatura. Poate motivul pentru care iti pot da seama dintr-o privire ca un pictorial imi apartine mie si numai mie, se datoreaza tocmai faptului ca exista un mix de elemente dozate dupa o “reteta proprie”, lucru ce este vizibil atat in pictorialele pe care le semnez pentru reviste cu care lucrez, cat si pentru pictorialele prezentate pe site ul meu, www.thefappergirlchronicle.com.
Asa cum se stie, iroinia fina este unul dintre aceste elemente, iar pictorialul in cauza se vrea o satira la adresa societatii comuniste de dinainte de ‘90, dar si a reminiscentelor acesteia in societatea moderna.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei


Pestele, apartinand unei companii suedeze, reprezinta de fapt pestele din sticla, acel atat de comun simbol estetic al perioadei la care ne raportam.
Palmierul reprezinta ficusul, iar bicicleta Frascona Donna Vintage, Chateau LouLou de la Fraise (gaina – n.r.) si vestimentatia extrem sumara, si totusi acoperita, reprezinta razvratirea si lupta permanenta a artistului pentru  firmarea propriilor idealuri si recunoasterea muncii sale”
, a explicat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.