Cazul care A SOCAT lumea! A INGHETAT cand A NASCUT si a vazut cum arata copilul: "Nu are CRANIU!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:47

Cazul de mai jos a socat lumea, iar medicii de la un spital din Rusia nu si-au putut crede ochilor cand au vazut ce s-a intamplat.

O femeie a fost in culmea fericirii in momentul in care a aflat ca va avea un copil. Pentru a avea o sarcina sanatoasa, ea a urmat toate indicatiile medicilor si a mers la controale in mod regulat.

La fiecare ecografie medicii i-au spus ca totul este in regula si ca fatul se dezvolta normal, urmand a fi sanatos la nastere. Cand a venit insa marele moment, medicii au inghetat.



Bebelusul care a venit pe lume nu avea cutie craniana, creierul lui fiind protejat doar de pielea capului. Socati, acestia nu i-au dat prea multe sanse, spunand ca bebelusul va muri in scurt timp.

Iata insa ca nu a fost asa. Micutul inca traieste, a luat in greutate si pare ca se dezvolta normal. Acum familia lui isi doreste sa ajunga in Statele Unite. Spera ca acolo sa ii faca o operatie prin care medicii sa ii ataseze o protectie osoasa, care sa ii fereasca creierul de orice pericol.


Ati mai vazut asa ceva?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.