REVOLTATOR. Barbatii din Kenya care au refuzat sa-si faca circumcizie, OPERATI cu forta in locuri improvizate

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 feb 2024, 20:55

In Kenya, barbatii care nu au fost circumcisi, sunt dati de gol chiar de catre propriile sotii, femeile plangandu-se mai marilor comunitatii ca acestia nu sunt buni la pat.

In provincia Moi's Bridge din Kenya autoritatile locale i-au somat pe barbatii care nu au fost circumcisi sa isi faca procedura asa cum cere traditia si religia. Va intrebati, probabil, cum ar stii clericii din oras despre asemenea chestiuni legate de intimitatea cuiva?

Ei bine, aflati ca barbatii necircumcisi au fost dati de gol chiar de catre sotiile lor, femeile plangandu-se ca barbatii nu sunt buni la pat.

Pana acum, autoritatile au raportat ca cel putin 12 barbati au fost ambuscati si circumcisi cu forta, in locuri publice si cu instrumente improvizate de catre vracii comunitatii.

Traditia cere ca acest tip de ceremonie sa fie facuta in public, cei care asista la o asemenea procedura spunand rugaciuni sau recitand cantece cu tema religioasa." Suntem fericite cu aceasta actiune deoarece barbatii necircumcisi sunt murdari si nu sunt buni la pat.
Acum nevestele lor trebuie sa fie bucuroase
", a declacrat pentru Daily Mail, una dintre sotiile care si-a dat barbatul de gol. Autoritatile locale au adaugat pentru cotidianul britanic ca barbatii circumcisi fortat au primit bani pentru tratamentul post operator.

Vezi aici imagini din timpul procedurilor de circumcizie fortata!

 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.