Povestea lor a EMOTIONAT o lume intreaga! Un cuplu s-a reunit dupa 70 de ani dupa ce familiile i-au obligat sa se desparta

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 06 oct 2020, 08:30

Pan Zhishan, in varsta de 90 de ani si Zhang Suiyu, in varsta de 88 de ani, s-au casatorit foarte tineri, la scurt timp dupa terminarea primului razboi mondial.

Barbatul, Pan Zhishan, este de origine japoneza, in timp ce fosta lui sotie, Zhang Suiyu, este chinezoaica. Parintii si familiile celor doi nu au acceptat niciodata aceasta casatorie deoarece existau tensiuni politice intre Japonia si China. La scurt timp dupa ce s-au casatorit, un conflict armat a izbucnit intre doua provincii din China, respectiv Japonia.

Pan Zhishan a fost nevoit sa se inroleze de partea Japoniei, parasindu-si astfel, tanara lui sotie de origine chineza.

Parintii barbatului s-au bucurat pentru reintoarcerea fiului risipitor, aranjandu-i totodata si o casatorie cu o tanara japoneza.

Dupa terminarea celui de-al doilea razboi mondial, Pan Zhishan a incercat sa ia legatura cu prima lui sotie, insa sustine ca s-a izbit de multe dificultati si nu a aflat niciodata ce s-a intamplat cu Zhang Suiyu. Reuniunea lor si revederea a fost un adevarat triumf! Regasirea lor se datoreaza unei campanii media online.
Cei doi s-au revazut dupa 70 de ani in care nu au mai stiut nimic unul despre celalalt. Fostii soti au dezvaluit ca nu au reusit niciodata sa se uite chiar daca fiecare si-a refacut viata.

" Acum am tot ce mi-am dorit de la viata!", a declarat emotionat Pan in timp ce fosta lui sotie i-a reprosat cu o usoara urma de regret:" De ce ti-a luat atata timp?".
Iar asta nu e tot! Pan Zhishan a aflat ca prima lui sotie ramasese insarcinata cu putin timp inainte ca el sa se inroleze in armata. Cei doi au impreuna un fiu si sunt impreuna si bunici, fiul lor avand la randul lui un fiu.

Pan Zhishan si Zhang Suiyu alaturi de nepotul lor


Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.