Suntem vizitati de extraterestrii? PANICA in randul specialistilor dupa ce NASA a dat publicitatii o noua fotografie de pe Marte

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 06 oct 2020, 08:10

Specialistii care cred ca Pamantul este vizitat de extraterestri s-au ingrozit dupa ce au privit cu atentie o fotografie de pe Marte facuta de robotul Curiosity.

Ce vezi in aceasta fotografie de mai jos? Inainte de a da un raspuns trebuie sa stii ca poza a fost facuta pe Marte de Curiosity, celebrul robot trimis de NASA sa exploreze suprafata planetei. Fotografia a fost data publicitatii recent de catre agentia spatiala americana.

Insa, in timp ce expertii NASA sustin ca imaginea infatiseaza un conglomerat de roci de pe suprafata planetei Marte, specialistii in ufologie, o pseudo stiinta al carei scop este sa demonstreze ca Pamantul este vizitat de extraterestri, spun ca fotografia reprezinta o dovada a faptului ca exista viata pe Marte.

Acestia sunt de parere ca imaginea infatiseaza capul unui leu mutant. Voi ce parere aveti?


Sursa foto: huffingtonpost.co.uk

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.