PROGNOZA METEO: Cat mai ploua? Vezi cum va fi vremea joi si vineri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:48

Joi, in vestul, sud-vestul, nordul si centrul tarii, precum si in zonele de deal si de munte, instabilitatea atmosferica va fi accentuata, mai ales in timpul zilei. Vor fi innorari si local averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului.

Izolat vor fi cantitati de apa mai insemnate si vor fi conditii de grindina. in restul teritoriului, vremea va fi calduroasa, cerul variabil, iar fenomene specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala cu totul izolat, spre seara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 de grade in Dealurile de Vest si 34 de grade in sud-estul tarii, iar cele minime se vor situa intre 14 si 24 de grade, usor mai scazute in depresiuni.



BUCURESTI

Vremea va fi in continuare calduroasa. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 33 de grade, iar cea minima va fi de 19...20 de grade, usor mai scazuta in zona periferica.

VINERI

In  vestul, sud-vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele de deal si de munte, instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata si local se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului.
indeosebi in zona Carpatilor Occidentali, ploile vor avea si caracter torential, iar izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate.

Vor fi conditii de grindina. in restul teritoriului vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara la amiaza, cerul va fi variabil, iar manifestarile specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 de grade in Dealurile de Vest si 34...35 de grade in sud-est, iar cele minime se vor incadra intre 12 si 24 de grade.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri: