Ii prieste viata dupa gratii? Gigi Becali a aparut in fata magistratilor vesel si imbracat la patru ace

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

Gigi Becali pare ca si-a revenit! Astazi a aparut in fata magistratilor pus la patru ace si vesel nevoie mare! Incepe sa ii priasca latifundiarului din Pipera viata de dupa gratii?

Gigi Becali pare ca se simte din ce in ce mai bine. Acum o luna si jumatate, cand s-a prezentat in fata magistratilor, milionarul purta gulerul cervical si avea un aer abatut. Astazi, a venit la judecatorie imbracat la patru ace, cu o camasa cu butoni de argint, un sacou lucios, bleumarin, proaspat tuns si cu zambetul pe buze.

Gigi Becali isi doreste sa iasa cu jumatate de an mai devreme din inchisoare si a contestat sporul de pedeapsa de 6 luni primit in Dosarul Valiza.

Daca aspectul fizic al latifundiarului s-a schimbat, atitudinea i-a ramas aceeasi. In sala de judecata, s-a aparat in stilul caracteristic: „ Eu spun adevarul si am spus, intotdeauna, adevarul. Nu a fost bine ca am spus tot adevarul, asa ca acum il spun doar putin ”.

Dupa ce si-a spus oful, Becali le-a oferit magistratilor si celor prezenti in sala o adevarata lectie de religie: „ Daca esti hot, esti hot inca de la Adam si Eva.

Dumnezeu, cand a facut lumea, a facut Noul Testament. A zis sa faca noul bine si a schimbat legea…a lasat Vechiul Testament deoparte. Dar legea coruptiei a ramas aceeasi dintotdeauna
”.

In 2008, Gigi Becali ar fi incercat sa-i stimuleze cu 1,7 milioane de euro pe jucatori de la Universitatea Cluj. A primit un spor de 6 luni de inchisoare, adaugat la pedeapsa de 3 ani pe care o are de ispasit in dosarul schimbului de terenuri.
Raspunsul la contestatie il va afla pe data de 13 august.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO119167##

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.