TELENOVELA intr-o localitate din Vaslui. Primarul, prins in pat cu o consateanca. Inscenare politica sau doar moravuri usoare?

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

Telenovela in toata regula, intr-un sat din Vaslui. Oamenii au luat foc dupa ce una dintre doamne ar fi fost prinsa in pat chiar cu primarul.

Lumea este revoltata, spune ca edilul localitatii, in loc sa se preocupe de problemele comunitatii, umbla dupa femei. Sunt si voci care afirma ca totul ar fi o inscenare politica. Ultimul incornorat al satului ne spune mai multe. Banuia ca primarul ii da tarcoale sotiei, a venit mai devreme de la serviciu si, ce sa vezi: „ Cand am ajuns in fata curtii am vazut masina primariei. Mi-am dat seama, ca eu am mai auzit ca o viziteaza in lipsa mea .”

Asa omul a vazut cu ochii lui si s-a lamurit.

Durerea cea mare este ca sotia sa l-a insealat cu edilul comunitatii care are 73 de ani si acum a ajuns de rasul satului. Primarul acuzat se apara si spune ca nici nu a existat un astfel de incident.

Omul recunoaste ca a mers la femeie acasa, dar cu alta treaba: „ Sotul ei este electrician si eu am fost la dansii intotdeauna cand am nevoie o problema la electricitate, apelez la dansii, sa ma ajute, dar domnul nu era acasa...

”. Primarul prins in fapt spune ca totul este o inscenare a viceprimarului care ii vaneaza postul.

Lumea din sat nu prea ii da dreptate primarului. Oamenii spun ca barbatului ii plac femeile mai tinere, chiar daca are 73 de ani. Doamna prinsa de sot nu este de gasit. A fugit si, de vineri, nu mai are curaj sa dea ochii cu sotul. Nici oamenii din sat nu o zugravesc in culori frumoase.

Spun ca, de cand cei patru copii s-au dus la casele lor, femeia a cazut in patima bauturii. Cert este ca sotul incornorat a depus plangere la poliltie impotriva edilului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

##VIDEO119285##