Printul Mustafa” din “Suleyman Magnificul”, injunghiat de hoti, pe strada

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

Momente de cosmar pentru familia lui Mehmet Gunsur, interpretul printului Mustafa” din serialul “Suleyman Magnificul”.

In timp ce se plimba pe o strada din Ankara, actorul a fost injunghiat de un hot care voia sa ii fure portofelul. Actorul Mehmet Gunsur, interpretul printului Mustafa, din serialul “Suleyman Magnificul”, a ajuns, de urgenta, la spital, dupa ce a fost atacat de un hot dornic sa il lase fara porfofel. S-a intamplat ziua in amiaza mare, pe o strada din Ankara.

Pentru ca Mehmet  a opus rezistenta, talharul a scos cutitul si l-a injunghiat.

Din cate relateaza presa din Turcia, lama a trecut milimetric pe langa carotida si putin a lipsit ca actorul sa nu se prabuseasca mort pe strada. “A fost groaznic, sangele ii curgea  rauri-rauri pe gat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bine ca erau oameni pe strada, care i-au sarit imediat in ajutor. Altfel, cine stie cum s-ar fi sfarsit povestea asta?! L-am ajutat pe Mehmet cum am putut pana a venit salvarea”, a povestit o vanzatoare de pe strada pe care a avut loc incidentul.

Dus de urgenta la spital, “printul Mustafa” a fost pansat, iar medicii i-au recomandat sa renunte la proiectele profesionale pentru cel putin doua saptamani, pana i se va vindeca rana. Politia turca a declansat imediat o ancheta si spera sa il prinda cat mai curand pe hot.( sursa enational.ro)

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.