Bote, extrem de incantat ca face parte din familia Kanal D! Iata ce spune despre noul proiect pe care il va prezenta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:48

Vara aceasta a adus multe schimbari pentru Catalin Botezatu. L-am surprins la mare nu facand plaja, ci muncind de zor.

Si zice ca munca il intinereste pe designer! Arata impecabil, iar ridurile parca i s-au sters de pe chip. Oare ce se intampla in viata lui Bote’?

Ne spune chiar el: „e firesc ca in viata oricarui om sa intervina schimbari atat legate de viata profesionala, cat si de cea emotionala. Iata ca, anul acesta, din toamna, va avea loc o schimbare!”.
Toamna se numara bobocii si se ingroasa numarul nuntilor... Sa se afle oare si Bote printre viitorii miri? Nici vorba de insuratoare! Bote’ are alte planuri: „un nou format, la o noua televiziune, la care va invit sa priviti ceea ce voi face- in marea familie Kanal D! Va fi o emisiune care va va captiva!”, a declarant designerul.

Botezatu nu va tine cu sufletul la gura pana in toamna, va spune de acum despre ce este vorba in noul format:„ La Kanal D voi face, bineinteles, o emisiune de fashion, lucru care m-a consacrat, este

pasiunea mea, este cea mai mare iubire a mea, moda e amanta perfecta, cea care imi da cele mai mari satisfactii si nu ma inseala!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bote’ se declara  entuziasmat de noul proiect si nerabdator sa va dea intalnire pe micile ecrane: "Priviti Kanal D! Priviti noul format Kanal D si Bote si nu veti pierde nimic! Din toamna, numai la Kanal D!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.