CUTREMURATOR. Si-a UCIS cu sange rece colegul de serviciu in plina strada

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

Crima in plina strada, in municipiul Husi! Un barbat de 39 de ani, si-a ucis cu sange rece colegul de serviciu.

Se pare ca cearta ar fi pornit din cauza unei femei, pe care o placea victima, care avea 31 de ani. „ Au avut un schimb de replici ironice, replici adresate de catre autor victimei. Victima a fost deranjata de aceste replici si i-a spus ca o sa-l „aranjeze” dupa ce termina programul ”, spune procurorul care instrumenteaza cazul.

Nici n-au iesit bine de pe poarta fabricii la care lucrau, ca s-au si luat la harta.

Colegii lor priveau inmarmuriti, de peste drum, ploaia de lovituri. Se pare ca victima ar fi pornit sirul de lovituri in timp ce agresorul se afla intr-o masina, alaturi de alti colegi, pregatit sa plece inspre casa.

Dupa ce au terminat programul, autorul s-a urcat in masina, urmand sa plece acasa, impreuna cu alti doi colegi. In acest moment, victima a venit si l-a atacat. A deschis portiera din dreapta fata, si a inceput sa-l loveasca cu pumnii ”, a precizat procurorul criminalist.

In plus," Victima nu a realizat gravitatea ranii, motiv pentru care l-a fugarit pe autor in jurul masinii, sa-l prinda. Abia dupa aceea a inceput sa se simta rau, insa nu a vrut sa mearga la spital. Pana la urma, s-a solicitat ambulanta, iar la spital a decedat ”, a adaugat procurorul.

Barbatul urma sa fie transportat cu un elicopter la un spital din Iasi, dar starea grava in care se afla nu permitea transportul acestuia.

Politistii l-au imobilizat imediat pe agresor si l-au retinut, azi-noapte. El va fi dus la tribunal cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Daca va fi gasit vinovat, agresorul risca pana la 20 de ani de inchisoare.

##VIDEO119249##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.