O calatorie obisnuita cu metroul s-a transformat intr-un cosmar pentru un barbat. Ce s-ar fi intamplat daca aceste scene s-ar fi petrecut in Romania?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

Imaginile care urmeaza demonstreaza ce inseamna sa fii om si sa iti ajuti aproapele in momentele cele mai dificile. Se intampla intr-o statie de metrou din Australia.

Nu putem sa nu ne intrebam cum s-ar fi terminat totul daca incidentul ar fi avut loc in Romania. Ceea ce trebuia sa fie o calatorie obisnuita cu metroul s-a transformat intr-un cosmar pentru un barbat. Omul a incercat sa urce in trenul care tocmai de pregatea sa plece din statie, cand piciorul i-a alunecat in golul dintre garnitura si peron.

In zadar incearca bietul om sa isi traga piciorul intepenit, nu reuseste.

In tot acest timp, cineva alarmeaza conductorul care nu apucase inca sa inchida usile garniturii. In jurul barbatului incepe sa se stranga tot mai multa lume care incearca sa il ajute, dar fara de izbanda. Ba, chiar intervine si o echipa de salvare, care, insa, nici ea nu a reusit sa elibereze piciorul barbatului. In jur, lumea se tot aduna si fiecare incearca sa gaseasca o solutie.

Cineva hotareste ca toti pasagerii sa coboare pe peron si sa impinga cu putere trenul.

Oamenii nu stau pe ganduri si dau o mana de ajutor, incercand sa incline mastodontul, dar, tot degeaba. Dupa alte cateva secunde de haos si disperare, calatorii se mobilizeaza mai bine. Ca la un semn, toti imping in acelasi timp trenul cu toata forta si reusesc sa il elibereze piciorul barbatului din capcana.

##VIDEO119256##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.