HORROR. Inspectorii OPC au descoperit CARNE EXPIRATA in bucatariile unor hoteluri din Mamaia

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

Este bataie de joc la mare! In goana dupa profit, patronii de restaurante pun pe masa turistilor mancare stricata! Si nici ca le pasa!

Dupa pizza cu viermi, astazi inspectorii OPC au gasit carne expirata in bucataria unui hotel din Mamaia! Asadar, mare atentie la ce mancati! Sa nu ajungeti de pe plaja, la spital! Imagini dezgustatoare, chiar in bucataria unui hotel de trei stele, cu pretentii, din Mamaia: carne stricata, cu miros greu de suportat, chifelute congelate, cine stie de cand, produse fara vreun termen de valabilitate. Este de-a dreptul revoltator ce au gasit inspectorii OPC!

Nimanui nu-i pasa, pe semne, ca turistii se pot imbolnavi.

Atat timp cat profitul este mare, nepasarea patronilor este pe masura. Alt hotel, aceeasi situatie! In bucatarie, a fost gasita o lada intreaga de muschi file, expirat de aproape doua saptamani. Ca si cum carnea ar fi fost pusa la pastrare pentru zile negre! Ar mai fi fost si alte produse, insa angajatii le-au aruncat la timp.

Bucatariile au fost inchise, iar admnistratorii s-au ales cu amenzi de pana la 20.000

de lei. Un an intreg asteapta romanii concediul! Multi pun ban pe ban si fac economii, doar-doar vacanta lor va fi perfecta! Ce primesc in schimb? Mancare stricata si preturi piperate. Unii patroni abia ii asteapta pe turisti sa le calce pragul. In cateva luni de vara, trebuie sa-si scoata banii cat pentru un an si cine mai tine cont de igiena alimentara?

##VIDEO119246##

Nu trece zi in care sa nu se gaseasca vreo grozavie prin restaurantele si bucatariile de litoral.

Cea mai cumplita descoperire a fost pizza cu viermi. Sa nu credeti ca feliile de pizza era aruncate la cosul de gunoi. Nicidecum! Erau scoase la vanzare in vitrina unei patiserii din Constanta.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Iar la unele terasele din Vama Veche si din 2 Mai, mancarea este asezonata cu muste. La o terasa din Eforie, nu puteai sa distingi mancarea.

Produsele congelate semanau mai degraba cu niste bolovani, sosurile din borcane aveau straturi de mucegai, cat despre bucatarie, priviti si dumneavoastra si decideti cum puteti numi asa ceva!

Dupa tot ce ati vazut, mare atentie ce mancare cumparati si mai ales de unde! Orice neregula o puteti sezisa la protectia consumatorului, la numarul 021/9551.