HALUCINANT. Cum ne fura vanzatorii din magazine in perioada reducerilor fara sa ne dam seama

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

Vi s-a intamplat sa intrati intr-un magazin care anunta mari reduceri si sa descoperiti, cu stupoare, ca preturile sunt foarte mari? O posibila explicatie am gasit-o noi!

Patronii unui mic butic au ramas stana de piatra cand au vazut imaginile surprinse de camerele de supraveghere! Chiar angajata pentru care ar fi bagat mana in foc fura din incasari! Femeia inventase o adevarata inginerie financiara!

Pentru a face rost de bani, unii sunt incredibil de ingeniosi. Spre exemplu, aceasta doamna vanzatoare la un magazin. Femeia se poate lauda ca a inventat propria ei metoda de a face un ban in plus, ce-i drept, ilegal.

Patroana explica: „ Eu am pus pe anumite produse reducere. Ea dadea eticheta de reducere jos, nu dadea bon (n.r.clientului). Dupa ce iesea clientul, scotea bon cu reducere si baga diferenta in buzunar ”.

Pentru a-si duce la bun sfarsit planul, femeia isi exersase abilitatile. Se vede in maginile de pe camerele de supraveghere cata indemanare avea! Scurt si la obiect. Femeia stia clar ce are de facut si avea grija de fiecare leut castigat.



Pusa in fata probelor, femeia i-a implorat pe patroni sa o ierte. Pana la urma, a spus ea, nu a furat de la magazin, ci de la clienti. Patronii nu s-au lasat, insa, induplecati. Au concediat-o, iar imaginile care surprind furtul le vor trimite politiei.

##VIDEO119283##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei