Mesajul super emotionant al lui Christian Sabbagh! "Te iubesc mai presus de orice"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

Vedeta de la Kanal D sarbatoreste astazi opt ani de la venirea pe lume a fetitei sale.

Yasmine, cea mai de pret comoara a lui Christian Sabbagh, isi serbeaza ziua de nastere. Cu aceasta ocazie, stiristul a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie super tare si un mesaj emotionant dedicat fetitei.

"La Multi Ani, printesa mea scumpa!

08.08.08! Un inger blond, cu ochii de smarald, a batut la poarta vietii. A intrat in casa mea si, de atunci, cu fiecare zi care trece, imi infrumuseteaza existenta.

Astazi, Yasmine, fiica mea scumpa si draga, implineste 6 anisori. Iti doresc tot ce e mai bun in lume, puiul meu, si fie ca dragostea, respectul si pretuirea celor din jur sa nu-ti lipseasca niciodata! Tati te iubeste mai presus de orice. Iti voi fi, ca si pana acum, pavaza in calea tuturor relelor. Te voi ocroti si-ti voi netezi drumul spre reusita deplina in viata! La Multi Ani, copila blonda, si, nu uita, oriunde m-as gasi, vei ramane tot printesa mea frumoasa.
Va cer iertare tie si fratelui tau Eduard pentru faptul ca nu ma aflu intotdeauna langa voi, dar meseria pe care am ales sa o fac, imi cere, uneori, sacrificii nedrepte", a scris Sabbagh.

Sursa: WOW biz .ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.