E supranumit DIAVOLUL in persoana! Un tanar si-a MACELARIT parintii, i-a mancat, dar a pastrat capetele in congelator

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 06 oct 2020, 03:40

Un tanar din China in varsta de 30 de ani a oripilat o lume intreaga! Si-a macelarit cu sange rece parintii, le-a gatit ramasitele si i-a mancat, dar a pastrat capetele in congelator.

Un proces al carui verdic populatia din China, si nu numai, il asteapta cu nerabdare se desfasoara in aceasta perioada intr-un tribunal din Hong Kong. Chau Hoi-leung, un tanar in varsta de 30 de ani este judecat pentru omor deosebit de grav.

Chau Hoi-leung a facut o fapta care a socat o lume intreaga! Si-a ucis parintii, i-a dezmembrat, le-a gatit ramasitele si i-a mancat fara nicio remuscare.

Criminalul a pastrat doar capetele pe care le tinea in congelator. Motivul crimei este halucinant: tanarul si-a ucis parintii pentru ca acestia i-au cerut sa-si ia o slujba, anuntandu-l ca a venit timpul sa se intretina singur.

Criminalul a avut si un complice, unul dintre prietenii lui, in varsta de 36 de ani, care l-a ajutat sa cioparteasca cadavrele. Dupa ce i s-a spus sa-si gaseasca o slujba, Chau Hoi-leung s-a certat cu parintii lui.
Sub pretextul ca vrea sa se impace cu ei, criminalul i-a invitat la cina. Nu stiau, saracii, ca aveau sa ajunga in farfuria celui caruia i-au dat viata si l-au facut om. Dupa ce si-a transat parintii, criminalul a gatit carnea cu orez.

Complicele a dezvaluit ca Chau Hoi-leung planuise crima pana la cel mai mic detaliu timp de trei luni. Detectivii care lucreaza la caz au declarat ca au avut un soc cand au luat capetele victimelor si alte ramasite ale cadavrelor din congelator.

Criminalul incearca acum sa scape de inchisoare, avocatul lui dorind sa demonstreze ca tanarul sufera de tulburari emotionale.



Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.