Inventivitatea romanului nu are limite! Priviti ce izvor cu apa termala au improvizat turistii de pe litoral

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 06 oct 2020, 03:20

Inventivitatea nu cunoaste limite! Pai decat sa dea bani multi pentru un tratament de fite la SPA, nu mai bine se descurca omul pe cont propriu?

Priviti ce idee minunata le-a venit turistilor de pe litoral! Au descoperit un asa zis izvor cu apa termala, mai precis cu sulf, chiar pe plaja. Iata cum arata un resort de tratament la scara redusa! Oare o fi benefic? Oamenii sustin ca teava ar proveni de la un centru SPA care se afla in apropiere, iar apa ar fi forata de undeva din mare. Cine si cand a tras teava de la izvor pana pe plaja, e greu de spus.

Cert este ca oamenii ii gasesc intrebuintari si calitati dupa fiecare sedinta!

Medicii avertizeaza, insa, ca exista restrictii pentru apele sulfuroase care nu sunt recomandate in cazul afectiunilor reumatice. In contact cu pielea, apa sulfuroasa ar putea produce dermatita in cazul persoanelor sensibile. Concluzia? Apelati la un medic specialist inainte de a urma un astfel de tratament!

##VIDEO119361##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.