Situatie NEASTEPTATA intr-un meci de box thailandez. Nu o sa-ti vina sa crezi ce intorsatura a luat lupta dintre cei doi combatanti!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 06 oct 2020, 02:10

Un meci de box thailandez a luat o cu totul alta turnura dupa ce unul dintre jucatori i-a aplicat celuilalt o lovitura K.O.

O lupta aparent normala la un meci de box thailandez. Cum se intampla adesea, unul dintre jucatori i-a aplicat celuilalt o lovitura K.O. Boxerul doborat la podea si-a revenit, insa, rapid, lasand sa se inteleaga ca poate continua lupta. Insa, celalalt boxer nu a parut atat de incantat de faptul ca adversarul s-a ridicat de la podea, motiv pentru care si-a luat avant pentru a-i aplica o noua lovitura decisiva.



Spre ghinionul lui, adversarul s-a ferit, iar boxerul a cazut practic din ring, in tribuna publicului. Cand a revenit in arena, era atat de nervos, incat si-a lovit adversarul cu un obiect in cap. Arbitrul boxerului agresat a reactionat rapid, lovindu-l si el, la randul pe boxerul nervos. De aici si pana la o bataie care nu mai avea nicio legatura cu competitia sportiva si regulile fair play nu a mai fost decat un pas! Priviti cum s-a desfasurat intreaga scena!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.