Marimea conteaza? Vezi ce raspuns au dat oamenii de stiinta la intrebarea care ii framanta pe toti barbatii!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:51

Ani la randul barbatii s-au tot intrebat daca marimea conteaza pentru partenera cand vine vorba de relatii intime.

Oamenii de stiinta sustin ca au raspunsul la intrebarea "Conteaza marimea penisului?". Ei bine, domnilor, exista o veste buna si una proasta! Vestea buna este ca barbatii au cel mai mare penis comparativ cu restul mamiferelor, exceptand cetaceele, adica mamiferele uriase cum ar fi delfinii sau balenele.

Vestea proasta este ca marimea penisului conteaza pentru partenera. Se pare ca femeile au tendinta, instinctiv, sa aleaga barbati cu penisul mare pentru a avea sanse mai mari in conceperea unui urmas.

Acest proces se numeste selectie sexuala. Oamenii de stiinta sustin ca si calitatea si cantitatea spermei difera in functie de marimea penisului.

Totusi, preferintele variaza de la o femeie la alta, doamnele fiind interesate si de alte calitatati cum ar fi personalitatea, umorul, increderea de sine, etc cand vine vorba de alegerea unui partener.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.