V-ati saturat de aglomeratia de la mare? Iata doua oaze de liniste de pe litoralul romanesc

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

V-ati saturat de statiunile arhipline de sezlongurile de plastic si de muzica electronica?

Ei bine, va aratam doua oaze de liniste aflate pe litoralul romanesc. Tuzla si 23 august sunt raiul pe pamant pentru turistii dornici de relaxare.

Oamenii care au gasit aceste plaje spun ca au descoperit raiul pe pamant in Tuzla, la doar cativa kilometri de Eforie Sud. Aici, exista o palma de nisip magica.

Apa este de un turcoaz mediteranean, iar pe nisipul alb ca laptele domnesc doar barcile roase de vreme ale pescarilor din zona.

Singura muzica pe care o auzi este cea a valurilor.

Plaja este ascunsa de ochii curiosilor. Nu o gasesti cu usurinta, dar odata ce ai descoperit drumul de tara, stii ca te va duce in locul potrivit.

In jur nu vezi picior de comerciant! Exista doar o cherhana a unor pescari, care gatesc doar pentru prieteni. Tocmai de aceea, turistii veniti cu cortul si-au adus mancare cat pentru o saptamana.


Un alt loc magic este pe plaja din 23 august. Drumul spre mare, format din pietris alb, se deschide printre campurile de floarea soarelui si se termina in jurul caselor pescaresti. Stii ca ai ajuns, atunci cand vezi cerul impanzit de pescarusi.
##VIDEO119529##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta