SOCANT. A mers la doctor pentru a se trata de obezitate, dar era sa lesine cand a auzit ca ii CRESTEA ceva in BURTA

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 aug 2021, 12:30

O femeie din Mexic ajunsese sa cantareasca 125 de kg fara a fi vreo gurmanda sau a manca in mod exagerat.

In decurs de cinci ani Mercedes Talamante se ingrasase desi manca mai nimic. Femeia, in varsta de 51 de ani, credea ca s-a ingrasat din cauza batranetii. Fiica ei, insa, era sigura ca mama ei este bolnava. Cand a convins-o sa mearga la doctor, Mercedes Talamante a aflat un lucru socant in urma analizelor efectuate: femeia avea o tumoare ovariana care cantarea 60 de kilograme.

Medicii care au operat-o pe pacienta si i-au indepartat gigantica tumoare au declarat pentru Daily Mail ca este un record mondial in ceea ce priveste dimensiunea unei tumori ovariene.

Operatia a durat patru ore, iar Mercedes a fost foarte norocoasa ca tumoarea nu i-a afectat si alte organe. In ultimul timp bolnava abia se mai putea misca, insa femeia credea ca e din cauza obezitatii.

" Ma simt ca si cum m-as fi renascut a doua oara. De fapt, imediat ce m-am putut misca dupa operatie, am crezut ca plutesc cand am facut primii pasi", a declarat emotionata pacienta care le-a multumit doctorilor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Sursa foto: dailymail.co.uk