Moda pe litoral! Romanul foloseste pe plaja pana si paturi de iarna sau cuverturi

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 05 oct 2020, 23:10

Fie ca stau pe nisipul fierbinte sau pe sezlong, turistii care au venit la plaja in cea mai aglomerata minivacanta si-au etalat cele mai pestrite asternuturi - de la prosoape de baie, pana la... atentie, paturi de iarna!

Prosoape, cearsafuri cu flori, colorate, cu palmieri sau cuverturi, nu exista turist de pe plaja care sa nu vina cu asternutul dupa el. Culmea este ca multi au optat pentru, atentie, paturi flausate, de iarna! Sa respecte oare proverbul: iarna car si vara sanie? Cine o sti?!

Explicatia pentru care aceste paturi sunt bune in plina arsita vine numaidecat: "Absoarbe apa, cand iesi din apa te asezi pe ea, si apoi aici!".



Si cuverturile sunt in trend, vara aceasta. Nici macar la prosoape nu mai face romanul economie. Ca sa arate ca firma face pe om, unii turisti au dat o avere pe prosoape semnate de marile branduri internationale de haine.

Secretul nu sta, totusi, in pret, ci in materialul asternutului. Iar materialul ideal pentru o astfel de vreme caniculara este bumbacul. Daca veniti in aceasta minivacanta la mare, pregatiti-va de cea mai mare aglomeratie de anul acesta.

##VIDEO119671##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii