Dependenta de solar a DESFIGURAT-O. Ce i-a aparut PE FATA dupa ce a mers ani de zile la solar

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 01:10

Anna Taylor obisnuia sa se bronzeze la solar cate o ora in fiecare zi, timp de trei ani de zile. Intr-o zi a observat o usoara iritatie pe fata.

Anna Taylor era obsedata de modul in care arata si voia mereu sa fie in pas cu moda. O piele bronzata i se parea ca o face sa fie sexy asa ca s-a gandit sa aiba parte de bronz in fiecare zi, nu doar la plaja, pe timpul verii. A mers in fiecare zi la solar timp de trei ani de zile. Uneori, tanara isi inchiria un astfel de aparat pe care il punea acasa, intr-o camera libera, pentru a economisi bani.



Intr-o zi, insa, a observat pe fata ei o umflatura, un fel de roseata. Nu i-a dat importanta, insa umflatura parea ca isi mareste volumul pe zi ce trece. A mers la medic, iar analizele au aratat un fapt socant. Umflatura era de fapt o tumoare canceroasa.

Pentru a nu-i pune viata in pericol, medicii i-au indepartat tumoarea lasandu-i pe fata o cicatrice uriasa. "Imi placea foarte mult sa simt caldura aparatului pe fata, pe corp.
Ma simteam in regula si sanatoasa. Nu ma gandeam ca mi-as face ceva rau cu mana mea", a declarat tanara pentru Daily Mail.

"Acum stiu cat este de periculos", a adaugat Anna care vrea sa traga un semnal de alarma asupra efectelor negative ireversibile pe care le are dependenta de solar asupra organismului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.