Toate femeile vor fi impresionate! Cum a cerut-o Wilmark de sotie pe mama copiilor lui

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:29

Barbat mai romantic decat juratul KIDSing nu credem ca exista! Wilmark a povestit cum a cerut-o de sotie pe mama copiilor lui.

Am stat o vreme impreuna, apoi am plecat in Columbia. Acolo stiam ca nu are unde sa se duca si, in prima seara, am jucat-o si eu un pic. I-am zis: „Fata mea, oricum nu cunosti pe nimeni aici. Eu ma duc in seara asta cu prietenii mei. Tu ramai acasa. Stai cu mama, mai povestiti si voi, va imprieteniti, stii tu…”. I-am vorbit pe un ton mai dur, nu prea i-a convenit.

Si m-am intors la 12.00 noaptea, cu mariachi. Erau vreo 13 mariachi aliniati in coloana, care au inceput sa cante de la coltul strazii. Este un fel de ritual in America Latina. Prima data te uiti, apoi daca iti place aprinzi lumina, apoi deschizi geamul. Si s-au intamplat lucrurile astea. Au iesit vecinii la geam, care nu ma mai vazusera demult si a fost foarte frumos. Si de fata cu parintii mei, i-am spus: „Ioana, vrei sa fii mama copiilor mei?”.
Şi ea a zis „Da”. Cred ca a fost prima data cand am vazut-o plangand… A scapat o lacrima, asa, in coltul ochilor
”, a povestit Wilmark pentru WOWbiz.ro.

Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita sunt juratii show-ului KIDSing, care va aduce, din toamna, atmosfera marilor concerte pe micul ecran! Traieste fiecare clipa alaturi de cele mai bune voci de copii din Romania! KIDSing este un concurs muzical, ce se adreseaza micutilor cu varste intre 6 si 13 ani, precum si sustinatorilor acestora, membri ai familiei,

prieteni, profesori etc.

Cei mai talentati si carismatici copii vor avea ocazia sa fie vazuti, ascultati si apreciati de o tara intreaga. Iar marele premiu nu este deloc de neglijat! Cel mai talentat copil va castiga fabuloasa suma de 20.000 de euro!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.