Nimeni nu o intelege: "Vreau sa fiu grasa!". Decizia SOC pe care a luat-o pentru a deveni OBEZA

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 05 oct 2020, 18:30

In mod normal toate femeile viseaza sa aiba o talie de viespe, o silueta care sa fie cat mai aproape de perfectiune. Este si cazul tinerei din imaginile alaturate.

Elena Raouna avea totusi destule kilograme in plus si era in stare de orice sa-si realizeze visul: acela de a fi fotomodel. Intr-o incercare disperata de a slabi, a platit aproximativ 7.000 de euro pentru a-si pune un inel gastric. A reusit astfel sa slabeasca 25 de kilograme. Totusi, insuficient pentru a atrage atentia caselor de moda.

A avut un adevarat soc insa atunci cand a castigat un concurs de frumusete pentru femeile mai grase.



"Am decis mai mult in joaca sa particip. Am trecut insa pe rand de toate etapele si atunci mi-am dat seama ca este o chestie serioasa. In cele din urma l-am si castigat. Inca nu pot sa cred ca s-a intamplat acest lucru. Am primit o multime de complimente", a spus ea.

Elena a luat ulterior o decizie soc: si-a inlaturat inelul gastric si este decisa sa isi pastreze formele, ba chiar vrea sa mai adauge cateva kilograme in plus.


"Dupa ce am castigat acel concurs mi-am recapatat increderea in mine. Nu mai vreau sa fiu slaba, vreau sa fiu grasa", a spus ea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii