Un nou DIVORT in lumea vedetelor? Nimeni nu se astepta la asta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:54

Cantareata americana Mariah Carey si sotul ei, rapperul si prezentatorul TV Nick Cannon, locuiesc separat, dupa o serie de certuri care le-a afectat serios relatia.

Potrivit unei surse apropiate celor doi, Nick Cannon "locuieste in hoteluri". "Se cearta foarte mult", a mai spus sursa, informeaza contactmusic.com

O alta sursa a declarat pentru The New York Post ca Mariah, in varsta de 45 de ani, a devenit foarte suspicioasa in ceea ce il priveste pe sotul ei in varsta de 33 de ani si chiar ar fi angajat o garda de corp pentru a-l tine departe de petrecerile organizate la diverse piscine, in Las Vegas.

Potrivit sursei, Mariah a luat aceasta decizie pentru ca Nick Cannon are "talentul" de a intra in diverse incurcaturi daca bea alcool.

Cei doi, de obicei foarte activi pe retelele de socializare, nu au mai fost vazuti impreuna de mai multe luni.

Mariah Carey s-a casatorit cu cantaretul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii "America's Got Talent", in 2008. Gemenii lor, Moroccan si Monroe, s-au nascut in august 2011.


Artista, considerata una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop in 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat in aprilie 2008, s-a vandut in peste 1,3 milioane de copii doar in Statele Unite si i-a oferit artistei americane sansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 in Billboard Hot 100, datorita piesei "Touch My Body".


Cu aceasta piesa, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley si a urcat pe a doua pozitie in clasamentul artistilor cu cele mai multe piese devenite No.1 in Billboard Hot 100, in ultimele decenii. Prima pozitie a acestui clasament este ocupata de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite Nr. 1.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei