Ti se pare ceva SUSPECT in aceasta imagine? DETALIUL care i-a infiorat pe toti!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 24 aug 2021, 10:00

S-au prezentat la Starea Civila asa fara sa le pese de privirile curioase ale celorlalti. Ele sunt miresele care au socat o lume intreaga!

Ti se pare ceva suspect in aceasta imagine? Ele sunt miresele care au socat internetul! Va vine sau nu sa credeti cele doua mirese din Rusia s-au prezentat asa la Starea Civilia. Iar ofiterul chiar i-a casatorit. Cum a fost posibil acest lucru in situatia in care Rusia nu are o lege privind casatoria persoanelor de acelasi sex?

Va spunem noi! Miresele sunt de fapt, un el si o ea.

Alison Brooks, mireasa din stanga, in varsta de 19 ani, sex feminin, s-a casatorit cu Dmitry Kozhukhov, mireasa din dreapta, un tanar in varsta de 23 de ani, sex masculin. Dmitry, cunoscut si sub pseudonimul Alina Davis, are o infatisare androgina, fiind confundat adesea cu o fata, mai ales ca tanarului ii si place sa imbrace haine de dama.

Ceremonia lor de nunta a iscat rumoare in Moscova, mai ales ca cei doi indragostiti s-au prezentat la Starea Civila, ambii imbracati in rochie de mireasa, Ofiterul Starii Civile era cat pe ce sa le pofteasca afara pe cele "doua
mirese", dar a ramas socat sa afle ca, de fapt, in fata lui se aflau un barbat si o femeie. A acceptat sa-i casatoreasca deoarece tinerii indragostiti i-au spus ca nu exista o lege care sa specifice cum sa se imbrace un mire in ziua nuntii, la Starea Civila.

Alison Brooks si Dmitry Kozhukhov au explicat ca au recurs la acest gest de a imbraca ambii rochia de mireasa in ziua nuntii in semn de protest, cei doi militand pentru casatoria dintre persoanele de acelasi sex.
Cum era de asteptat, proaspat insurateii nu s-au putut prezenta imbracati asain biserica pentru ceremonia religioasa. Mai mult, au primit amenintari sa nu care cumva sa indrazneasca sa aduca o asemenea insulta credinciosilor si Domnului." In Rusia o casatorie se poate oficia doar intre un barbat si o femeie", au spus tinerii.


Dmitry Kozhukhov pregatindu-se de nunta

Alison Brooks

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sursa

foto: dailymail.co.uk

 

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.