Adrian Nastase VA FI ELIBERAT

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:54

Adrian Nastase va pleca joi din Penitenciarul Jilava, dupa ce Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, ca fostul premier sa fie eliberat conditionat, pentru ca a executat o treime din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare.

Instanta a respins contestatia Directiei Nationale Anticoruptie si a mentinut decizia Judecatoriei Sectorului 4, prin care s-a stabilit ca fostul premier Adrian Nastase sa fie eliberat conditionat.

Tribunalul Ilfov a dispus punerea de indata in libertate a lui Adrian Nastase, acesta urmând sa plece joi din Penitenciarul Jilava.

Serviciul de executari penale al instantei urmeaza sa comunice aceasta decizie Penitenciarului Jilava, dar si altor institutii ale statului.



Dupa procesarea documentului de la instanta, Penitenciarul Jilava urmeaza sa incheie formalitatile in cazul lui Adrian Nastase si sa il elibereze.

Judecatoria Sectorului 4 a decis, in 23 iulie, ca Adrian Nastase, condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare, dupa contopirea pedepselor din dosarele "Zambaccian" si "Trofeul calitatii", poate fi eliberat conditionat, in urma executarii unei treimi din pedeapsa.

Propunerea a fost inaintata Judecatoriei Sectorului 4 de comisia responsabila din Penitenciarul Jilava, care a aratat ca Adrian Nastase "a avut un comportament foarte bun pe perioada detentiei, nefiind sanctionat disciplinar".


Sursa: Mediafax.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.