Scene CUTREMURATOARE. Primarul Radu Mazare, plin de SANGE intr-o parcare

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:29

Scene cutremuratoare cu Radu Mazare! Primarul Constantei a suferit un dureros accident chiar dupa ce si-a parcat masina.

Nu i-a venit de hac jungla din Madagascar! Nici sabia grea pe care o flutura de curand, in rolul lui Stefan cel Mare. Nici macar procurorii DNA n-au reusit sa-i dea dureri de cap pana acum, asa cum i-a dat astazi destinul! Radu Mazare a fost facut knock-out de prelata propriei decapotabile.

Se pare ca primarul care-si uitase bereta acasa a incercat sa-si protejeze masina de ploaie. N-a apucat sa traga bine prelata, ca, ce sa vezi, ghinion, s-a lovit fix in frunte! Noroc cu iubita care a sarit numaidecat cu un servetel sa-i oblojeasca ranile.

Cu toate ca e fan al sporturilor extreme si lovitura n-a fost atat de grava, primarul Constantei a tras o spaima sanatoasa. Incidentul i-a sters, pentru cateva clipe, zambetul de pe buze.

Cu toata grija iubitei, nu stim daca vanataia edilului se va vindeca pana la prima baie de multime. Cert este ca sambata, Radu Mazare trebuie sa fie ca scos din cutie pentru carnavalul de la Mamaia, din acest weekend.

Daca buba nu-i va trece, cu siguranta costumele cu care defileaza vor ascunde cu succes imperfectiunea! Gurile rele spun ca de la politica i s-ar trage ghinionul: nu degeaba incidentul a avut loc chiar la intalnirea informala a liderilor PSD de la Tulcea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

##VIDEO120156##