Gabriel Cotabita, mai sanatos ca in tinerete

Autor: B.M. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:29

Dupa ce a slabit 18 kilograme, Gabriel Cotabita, juratul "KIDSing", emisiune care va incepe in aceasta toamna la Kanal D, a dobandit o sanatate de fier.

"De curand, mi-am facut analizele si am constatat, cu surprindere, ca sunt sanatos tun. Stau mai bine ca acum 20 de ani!", a declarat, incantat, artistul.

Reteta sa de sanatate este una simpla, la indemana oricui: "De trei ori pe saptamana merg la sala. Merg mult pe jos si incerc sa ma mentin in cele cinci mese pe zi", a deconspirat Gabriel Cotabita secretul sanatatii sale.

" KIDSing" este unicul show autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor si va fi difuzat incepand din aceasta toamna la Kanal D.

Alaturi de Gabriel Cotabita, din juriu mai fac parte Wilmark si Antonia.

Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu si Theo Rose, o tanara speranta a muzicii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.