Adrian Nastase, felicitat de premierul Victor Ponta, dar si de Dan Voiculescu, cu ocazia eliberarii conditionate

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 05 oct 2020, 16:50

Fostul premier Adrian Nastase si-a petrecut prima noapte in libertate. El nu a ramas in Bucuresti, si a plecat imediat spre resedinta sa din Cornu.

El nu a ramas in Bucuresti, ci a plecat din inchisoare direct la locuinta sa de la Cornu, unde il astepta sotia. Nastase a plecat cu masina impreuna cu cei doi copii, Andrei si Mihnea. Aseara, putin dupa ora 19.00, Adrian Nastase a iesit increzator pe poarta penitenciarului. Imediat, fostul premier a explicat ce dorinte are dupa eliberarea conditionata.

Nastase a explicat si de ce e nevoie de o lege a gratierii.

Dincolo de dorintele fostului premier, Adrian Nastase se gandeste, insa, si la proiectele sale. Si spune ca nu duce lipsa de oferte. Adrian Nastase si-a pastrat barba pe care si-a lasat-o cat timp a stat inchis. Si nici nu vrea sa renunte la ea.

Adrian Nastase a fost eliberat conditionat, pentru ca a executat o treime din pedeapsa de patru ani si 6 luni de inchisoare. Fostul premier a fost condamnat in dosarele „Trofeul calitatii” si „Zambaccian”.
Printre cei care l-au felicitat pe Adrian Nastase pentru ca a fost eliberat au fost premierul Victor Ponta si omul de afaceri Dan Voiculescu.

##VIDEO120192##

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta