TRAGEDIE. Un electrician a murit pe loc dupa ce a cazut de pe un stalp de inalta tensiune

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 16:45

Trei copii, dintre care unul venit pe lume de numai cateva luni, se intreaba de ce au ramas doar cu mama, si ea distrusa de disparitia crunta de care a avut parte barbatul care i-a stat alaturi.

Bietii copilasi, dar si femeia sunt sfasiati de durere! „ M-a sunat o vecina. Mi-a spus o vecina, Stii ce s-a intamplat cu Florin? Si i-am spus Nu! Cica, Vezi ca Florin a picat de pe stalp si a murit. ”, spune vaduva. Cu ultimele puteri, femeia a alergat la sotul sau si l-a gasit. Zacea pe asfalt, acoperit, fara suflare.

Plecase fericit de-acasa, dimineata.

Urma o zi de munca obisnuita, ca toate cele care s-au scurs pana acum. Se grabea sa-si termine programul de lucru, pentru a ajunge la cei trei copilasi care-l asteptau nerabdatori acasa si la sotia sa. Lucra de doar doua luni la o firma privata. Avea doar 37 de ani si credea ca il asteapta multi ani fericiti alaturi de familie! Tocmai de aceea, muncea din greu ca sa le poate oferi celor de acasa un trai mai bun! Destinul sau, insa, a fost prea crunt.
Ieri dimineata a fost ultima data cand si-a vazut tot ce avea mai de pret pe-aceasta lume!

##VIDEO120196##

Mai avea putin pana cand i se termina programul de lucru. Florin, electrician de meserie, s-a urcat pe un stalp, pentru a face un bransament electric la cladirea unui liceu. Si-a rezemat scara de stalp. Facuse acest lucru ani la rand. O clipa blestemata a facut ca in secunda in care a tras de un manunchi de cabluri sa se dezechilibreze! A picat de la cei sase metri direct pe asfalt.

Cazatura i-a fost fatala! Florin s-a ranit grav la cap si a pierdut lupta cu viata.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Printre lacrimile amare si durerea care-i sfasie inima, sotia lui Florin isi pune o multime de intrebari, tot mai chinuitoare. De ce Dumnezeu i-a luat sprijinul in viata? De ce a trebuit ca cel care i-a daruit trei copii sa plece de langa ea, intr-un mod atat de brutal?

Legistii vor stabili exact cauza mortii.

Ciudat este ca Florin avea centura de siguranta in jurul corpului, dar nu o legase si de stalp. Nu purta nici casca, asa cum ar fi trebuit. Acum, femeia impreuna cu cei trei copilasi se pregatesc sa-l ingroape.

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.