Antonia adora sa mearga la shopping

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

La fel ca majoritatea reprezentantelor sexului frumos, Antonia aloca o buna parte a timpului cumparaturilor.

Jurata de la" KIDSing", talent-show care va incepe din 10 septembrie, la Kanal D, spune ca ii place sa mearga la shopping, insa nu face din aceasta preocupare o obsesie.

“Cand am putin timp liber, imi place sa merg prin magazine. Haine, produse cosmetice si de ingrijire corporala si pantofi… Cam asa arata ordinea magazinelor pe care le vizitez cand merg intr-un centru comercial.

Obiectele vestimentare pe care le consider indispensabile in tinuta mea, pe care le am cu mine oriunde, oricand, in orice conditii, sunt jeans-ii, pantalonii scurti, pantofii sport, tricourile, iar ca accesorii- sapca", a declarat frumoasa Antonia.

Tinutele feminine fac parte si ele din garderoba vedetei.

"Imi plac foarte mult rochiile create de Maria Lucia Hohan. Am purtat cateva dintre ele cu mare placere la diverse evenimente si sedinte foto", a mai spus cantareata.


De altfel, preferintele ei in materie de branduri arata astfel:

"Recunosc ca am o slabiciune pentru creatiile unor designeri romani sau branduri precum Maria Lucia Hohan, Murmur (Andreea Badala), Madalina Dorobantu, Manuri. Brand-urile straine aflate pe lista mea de preferinte sunt Christian Louboutin pentru incaltaminte, Valentino si Dolce& Gabbana pentru haine", a completat Antonia.

Alaturi de Antonia, din juriu mai fac parte Wilmark si Gabriel Cotabita. Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu si Theo Rose,
o tanara speranta a muzicii.

" KIDSing" este unicul show autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor si va fi difuzat incepand din 10 septembrie, in fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.