Monica Gabor se pregateste de PARASTAS. Vedeta va organiza o slujba de comemorare a unui an de la moartea mamei

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 16:30

O fi ajuns Monica Gabor in lumea buna din America la bratul lui Mister Pink, dar n-a uitat de unde a plecat.

S-a intors la Bacau sa-i faca mamei sale pomenirea crestineasca de un an. N-a uitat nici de tatal ei. Aseara, surorile Gabor au avut treaba. Au dat fuga la mall, ca in vremurile bune. Dar nu singure au fost la cumparaturi, ci insotite de tatal lor, Emil Gabor. Monica si Ramona se pare ca au tinut sa ii cumpere barbatului ceva haine cu care sa se imbrace la parastasul de un an al mamei.

La miezul noptii, cele doua surori l-au adus inapoi acasa.

Fetele nu au plecat din fata blocului pana cand nu si-au vazut tatal intrand in bloc, apoi au plecat spre casa Alinei, sora mai mare. Nici Monica si nici Ramona nu au scos un cuvant. Astazi, sora Monicai a mers la cimitir, la mormantul mamei sale. Tanara a venit singura, a intrat cu masina in cimitir, pana aproape de mormant.

Ramona a intarziat minute in sir aici, a aprins lumanari si a plans in hohote la capataiul celei care si-a gasit sfarsitul intr-un mod atat de tragic.

Monica a venit in tara saptamana trecuta in tara. Pana ieri nu s-a dezlipit de fetita ei pe care nu a mai vazut-o de un an. Au fost la mare si mama si-a rasfatat copilul asa cum a stiut mai bine.
Maine, cele trei surori pregatesc parastasul mamei. Veronica Bulai a murit anul trecut in timp ce se afla la in pelerinaj la manastirile din Oltenia. Un bolovan urias s-a desprins de pe munte si a cazut peste ea.

##VIDEO120227##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.