Cautari DISPERATE in Muntii Retezat. O adolescenta de 14 ani, data DISPARUTA de doua zile

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 16:20

Cautari disperate in Muntii Retezat! O fata de 14 ani este de negasit de mai bine de doua zile.

Copila se afla intr-o tabara de vara organizata de un preot. O excursie in Muntii Retezat, care ar fi trebuit sa fie o experienta frumoasa, s-a transformat intr-un cosmar! O fata de 14 ani a disparut in padure. Fara urma. Daliana Radoi are 14 ani. Provine dintr-o familie saraca.

De mai bine de un an, copila locuia intr-un centru de plasament din Lupeni. Acum cateva zile, adolescenta a plecat intr-o tabara organizata de parohia ortodoxa impreuna cu alti copii din centru si 10 adulti.

Grupul a urcat pana la lacul Bucura. La coborare, fata s-ar fi indepartat de grup.

O armata de oameni scotoceste padurile, jandarmi, salvamontisti, politisti, padurari si pompieri. In ajutorul echipelor de salvare, au venit un elicopter Inspectoratului General al Aviatiei Romane care survoleaza masivul Retezat, dar si caini de urma. Cautarile s-a extins si pe lacul Gura Apei.

Mai multi localnici spun ca ar fi vazut-o pe fata la 30 de kilometri departare de locul disparitiei: „ A vrut sa-i arat un drum care sa ajunga peste deal, in oras.

Si i-am zis ca nu e niciun oras aici. Dormi la noi, iti dam de mancare. Ea nu a vrut
”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Fata are in jur de 1,55 inaltime, 55 de kilograme, fata rotunda si par saten tuns scurt. Este imbracata cu un hanorac maro cu imprimeu portocaliu, colanti negri, adidasi albi.

Are un rucsac rosu cu negru. Daca o vedeti, anuntati cea mai apropiata sectie de politie sau sunati la 112!

##VIDEO120223##

 

Taguri: