A cheltuit o AVERE pe operatiile estetice. Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata acum!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 16:05

Krystina Butel, o tanara in varsta de 30 de ani din Marea Britanie, sustine ca a cheltuit peste 130 000 de lire sterline pe operatiile estetice.

Daca majoritatea tinerelor care isi fac operatii estetice o au ca model pe papusa Barbie, ei bine, Krystina Butel s-a indragostit de o caricatura de-a ei care i-a fost facuta in Ibiza pe cand avea 15 ani." Eram geloasa pe caricatura mea pentru felul in care arata, nu-mi doream decat sa fiu si eu asa", a declarat Krystina Butel pentru Daily Mail.

De profesie hair stylist, Krystina Butel detine si un salon, iar veniturile le-a investit in ea pentru a arata ca... o caricatura.

A avut 5 operatii de marire de sani, injectii cu acid hialuronic, botox, sprancene tatuate si machiaj semi-permanent. Iar asta nu e tot! Si-a modelat sfarcurile in forma de inima si vrea sa isi puna si implanturi de silicon in fese.

" Cand am vazut prima data caricatura, am fost geloasa. Arata atat de bine. Era cum voiam eu sa fiu, imi arata cum as putea sa fiu.
De-a lungul anilor am inceput sa cheltuiesc din ce in ce mai multi bani pe tratamente cosmetice ca sa arat ca ea
", a marturisit Krystina Butel.



Krystina Butel cand avea 11 ani

Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.