RAZBUNAREA SUPREMA a unui SARPE VENINOS in timp ce era gatit. Capul reptilei l-a muscat pe bucatar!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 15:30

Un bucatar din China a fost muscat de un cap de sarpe in timp ce gatea o delicatesa din cobra scuipatoare de Indochina.

A murit in chinuri groaznice in timp ce pregatea o delicatesa din sarpe veninos! Chef Peng Fan, bucatarul unui restaurant dintr-o provincie chineza, a fost muscat de capul unei cobre scuipatoare de Indochina, un exemplar extrem de veninos, a carui carne este considerata o delicatesa de unele popoare din Asia.

Bucatarul tocmai terminase de transat sarpele si pusese carnea la fiert pentru supa. A vrut sa arunce resturile care nu ii foloseau, respectiv capul.

In mod uimitor, sarpele l-a muscat de mana desi capul ii fusese indepartat de restul trunchiului in urma cu cel putin 20 de minute. Muscatura i-a fost fatala bucatarului!

Veninul de cobra scuipatoare contine o neurotoxina care paralizeaza muschii intr-un timp foarte scurt, de multe ori inainte ca victima sa primeasca ajutor. Bucatarul a murit asfixiat inainte ca medicii sa soseasca cu antidotul.

Specialistii in herpetologie, studiul reptilelor, avertizeaza ca un sarpe veninos, mai precis capul acestuia, este complet functional chiar si la o ora dupa ce a fost indepartat de restul trunchiului.
Materialul video de mai jos explica clar acest lucru! Atentie, imaginile ar putea avea un impact emotional!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta