Credeai ca ai cel mai naspa job? Stai sa vezi ce face acest barbat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 14:45

Brendan Walsh, un barbat din Australia, este de profesie scafandru profesionist. Insa el nu se scufunda in ape exotice ca sa filmeze vietati marine.

Brendan Walsh este scafandru profesionist in cadrul propriei companii a carei activitate este repararea instalatiilor care descompun reziduuri, de obicei menajere. Cu alte cuvinte barbatul se scufunda in... ei bine, ati inteles ideea, pentru a indeparta diferite obiecte care impiedica buna functionare a utilajelor de descompunere. Cand este rugat sa spuna cateva cuvinte despre job-ul sau, Brendan Walsh are doar aceste comentarii:" Nu este o slujba pentru cei slabi de ingeri.

Mai rau este pentru baietii care trebuie sa decontamineze costumul dupa scufundare", referindu-se la mirosul pestilential. Mai jos vedeti cum arata o zi de munca din viata lui Brendan Walsh!







Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.