STUDIU. Femeile care au avut mai multi parteneri au casnicii mai putin fericite. Explicatia cercetatorilor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:56

O cercetare recenta a aratat ca femeile care au mai multi parteneri sexuali inainte de casatorie au casnicii mai putin fericite, insa barbatii nu au probleme din acest motiv.

Studiul a fost realizat pe aproape 1300 de americani necasatoriti, cu varstele cuprinse intre 18 si 34 de ani, pe o durata de 5 ani. In acest interval, 418 dintre subiecti s-au casatorit.

Conform studiului realizat de organizatia "National Marriage
Project", din Statele Unite, peste 50% dintre femeile care au facut sex doar cu viitorul sot s-au declarat satisfacute de casatorie.

Procentul a scazut la 42% in cazul femeilor care au avut relatii cu cel putin doi parteneri si la 22% in cazul celor care au avut peste 10 parteneri.



Cercetatorii au concluzionat ca persoanele care au avut mai multi parteneri se dedica mai greu relatiei, pentru ca sunt constiente de alternative.

De asemenea, mai multe relatii inseamna si mai multe despartiri. Din acest motiv, femeile au tendinta sa priveasca cu indoiala conceptele de dragoste si relatie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.