Imagini REVOLTATOARE! Un comerciant a fost surprins spaland gratarul cu apa din balti

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

V-ati intrebat vreodata cum este curatat gratarul pe care se fac micii si carnatii la petrecerile campenesti?

Ce perie cu sarma sau substante speciale pentru asa ceva? Iata cum se spala ieftin si rapid! Inregistrarea a fost facuta in timpul festivalului "Zilele municipiului Bistrita". In imagine se observa cum un individ isi curata gratarul cu o matura pe care anterior o trecuse prin balta de langa taraba. Tacticos, de parca ar fi facut asta de cand lumea, individul n-are nicio remuscare. Oare el a mancat din micii pregatiti pe gratarul igienizat in acest mod?

Comerciantul, care a fost identificat de autoritati, este din Satu Mare, dar a venit in Bistrita pentru a participa la festival.

Vindea mici si bere. Si daca tot are apa gratis in baltile care s-au format dupa ploaie, de ce sa nu o foloseasca? Filmuletul a fost postat ieri pe internet si a devenit rapid viral. A ajuns si la autoritatile din Bistrita.

Patronul a fost amendat cu 600 de lei de catre cei de la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. El a recunoscut ca imaginile sunt reale si ca in ele apare un angajat de-al sau care se foloseste de apa dintr-o balta pentru a curata gratarul.


Totusi, el a sustinut in fata autoritatilor ca, de fapt, angajatul incerca sa stinga carbunii si ca gratarul ar fi fost ulterior curatat si igienizat.
##VIDEO120328##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii