RASTURNARE DE SITUATIE in cazul jurnalistului american DECAPITAT de extremistii gruparii ISIS!

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:56

Noi detalii cutremuratoare ies la iveala pe masura ce autoritatile din Statele Unite si Marea Britanie ancheteaza executia jurnalistului James Foley.

In urma cu o saptamana gruparea extremista ISIS a postat pe internet un video infiorator in care jurnalistul american James Foley era decapitat de un membru al gruparii. Acesta avea fata acoperita si inainte de a-l ucide pe James Foley i-a adresat un mesaj presedintelui american, Barack Obama. Presupusul asasin a vorbit in limba engleza, insa cu accent britanic, ceea ce a socat pe toata lumea.

Imediat dupa ce au urmarit acest video, serviciile secrete au facut si o lista de suspecti: cetateni britanici de origine muslmana.

Insa expertii care au analizat materialul video au declarat ca acesta este trucat. E posibil ca jihadistul care vorbea cu accent britanic sa nu fie autorul asasinatului, ci mai degraba ca acesta sa fi fost folosit pentru a soca oamenii din Europa si Statele Unite. Mai mult, serviciile secrete au lansat si ipoteza conform careia jurnalistul James Foley ar fi fost asasinat in urma cu un an.

Familia jurnalistului este in soc deoarece acestia au primit un e-mail de la James Foley chiar cu putin timp inainte de executie.
Pentru a se asigura ca fiul lor este cel care se afla in spatele unui computer, parintii si fratii i-au pus intrebari personale la care doar James Foley ar fi putut da raspunsul.

Misterul se adanceste, insa, pe masura ce autoritatile investigheaza acest caz care a oripilat o lume intreaga!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.