Femeia care nu se poate opri din MANCAT! A SLABIT, dar s-a INGRASAT la loc dupa ce si-a facut operatia de micsorare a stomacului

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 12:20

Bethany Walton, o tanara in varsta de 27 de ani din Marea Britanie, ajunsese sa cantareasca 216 kg cand s-a hotarat sa-si faca operatia de by pass gastric.

Bethany Walton a avut de cand se stie probleme cu greutatea. La varsta de 19 ani, un sondaj o punea in fruntea clasamentului celor mai obezi adolescenti din Marea Britanie. Deoarece dietele nu o ajutau, iar sport nu mai putea sa faca, tanara a decis ca operatia de micsorare a stomacului reprezinta singura ei sansa de a slabi.

In 2006 cand s-a operat, cantarea 216 kg. Interventia a costat in jur de 11 000 de lire sterline, iar rezultatele au inceput sa apara dupa un an pentru Bethany Walton.

Pentru o perioada a reusit sa-si tina greutatea sub control masurandu-si portiile conform recomandarilor medicilor, insa in prezent tanara s-a ingrasat din nou. Cantareste 165 kg si ii este teama ca va depasi 200 kg cum avea inainte de a se opera.

" Pur si simplu nu ma pot abtine de la mancare", a declarat tanara pentru Daily Mail. Pentru ca nu a mai respectat portiile recomandate de specialisti, stomacul ei si-a marit volumul.
Bethany Walton a adaugat ca se va opera din nou ca sa poata sa slabeasca. Visul ei este sa ajunga sa poarte marimea "S" la haine.


Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.