Surpriza totala. Fiica lui Catalin Crisan, la show-ul KIDSing. Nu rata cea mai tare emisiune din 10 septembrie la Kanal D!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Daria, fiica lui Catalin Crisan, este o tanara frumoasa si talentata, care vrea sa devina o mare cantareata.

Daria are 14 ani si a mostenit talentul tatalui ei, fata participand pana acum la numeroase concursuri de interpretare. Fiica lui Catalin Crisan si-a incercat norocul si la “ KIDSing ”, unicul show autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor, ce va fi difuzat din 10 septembrie, de la ora 20.00, la Kanal D.

Cand a aflat de participarea fiicei sale la KIDSing, artistul a fost tare incantat.

Ma bucur mult pentru fiica mea. Pentru mine, cel mai important lucru este sa-i vad pe copiii mei sanatosi si fericiti, iar Daria este fericita atunci cand canta. Noi, parintii, i-am dat de mici sa faca pian (n.r. Catalin are din prima casatorie, cu Lucia Bubulac, doi copii: Daria si Raris). Pe un copil cu talent muzical il observ imediat, predau muzica in gradinite si in scoli, compunand mult pentru copii si fiind si membru in jurii la multe concursuri de gen ”, a declarat Catalin Crisan.

Artistul, care este despartit de mama Dariei, sustine ca relatia lui cu adolescenta, dar si cu fratele ei, este buna. “ Relatia mea cu Daria si Raris este buna. Vorbim, ne vedem atat cat ne permite timpul. Eu le-am spus ca, indiferent ce se intampla in viata mea, ii voi iubi, apara si ajuta, daca imi vor permite sa fac acest lucru. Usa casei mele va fi intotdeauna, la orice ora, deschisa pentru ei ”, a precizat solistul.



„KIDSing” este unicul show autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor si va fi difuzat incepand din 10 septembrie, in fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D. Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu si Theo Rose. Din juriu fac parte Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.