TRANSFORMARE WOW! A dat jos 90 de kilograme in 100 de zile! Toate divele vor apela la reteta asta dupa ce vad cum arata tipa acum

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:57

O profesoara de 26 de ani din Marea Britanie si-a rupt piciorul, iar acesta a fost momentul cand a inceput sa se ingrase.

A pus pe ea peste 90 de kilograme fata de greutatea initiala, iar apoi a spus STOP. Mai multe accidente pe care le-a avut in timp ce facea sport au determinat-o sa gaseasca o solutie pentru a scapa de kilogramele in plus si a reusit. Sophie King si-a facut un program extrem de sanatos pe care l-a intitulat "Provocarea de 100 de zile".


Zilnic ea posta pe blogul personal fotografii cu ceea ce manca, dar si cu activitatile in aer liber pe care le desfasura.
Pe scurt, pentru a ajunge la un trup de vis, Sophie a inceput sa consume alimente sanatoase si sa aiba mese balansate, dar si sa faca activitati in natura precum calaria, mersul pe bicicleta sau plimbarile in aer liber.

Acum are un trup de invidiat si incearca sa "vanda" secretul ei si altor fete ce doresc sa incerce aceasta noua modalitate de a slabi.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii