Halit Ergenc este doar pe sfert turc

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Actorul Halit Ergenc, interpretul lui Suleyman din serialul “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, difuzat de Kanal D, face parte dintr-o familie cu ramificatii in diferite colturi ale lumii.

Prin venele celebrului actor curge sange bulgaresc, albanez, anatolian si libian. “M-am nascut in Istanbul, dar arborele meu genealogic are ramnificatii nebanuite, am radacini europene, asiatice si africane”, a spus Halit Ergenc.

Cu toate ca este nascut in Istanbul, Halit Ergenc afirma ca provine dintr-un amestec de nationalitati. Bunicul sau din partea tatalui este originar din Anatolia, regiune supranumita si “Turcia Asiatica”, iar bunica de pe filiera paterna este originara din Bulgaria.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Actorul are si origini africane, Libia fiind tara unde s-a nascut  bunica sa din partea mamei. Bunicul pe linie materna este originar din Albania.

Din 4 septembrie, in fiecare joi si vineri, de la orele 20.00, Kanal D va difuza ultimul sezon din „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.