INCREDIBIL! Ce i-a facut o SOACRA nurorii sale intr-un moment de intimitate cu sotul ei

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 aug 2021, 15:20

Asa ceva, cu siguranta, vezi mai rar. Dar, cand vine vorba de soacre si nurori, te poti astepta la orice.

O soacra, doamna Mioara Vasilescu, mai precis, este cosmarul nurorii sale, Irina, insa nici cea din urma nu se lasa pagubasa. Cele doua sunt ca soarcele si pisica, insa toata situatiile in care cele doua interactioneaza sunt mai mult decat amuzante. Avand in vedere ca foarte rar exista soacre si nurori care se inteleg ca si cand ar fi mame si fiice, cele doua se incadreaza perfect in tabloul in care predomina cearta si intriga.

In cazul de fata, nu exista un scor deoarece cele doua sunt in stare sa mearga la infinit cu capcanele pe care si le fac una alteia.

##VIDEO120662##Bunaoara, doamna Mioara a incercat sa strice un moment de intimitate intre fiul ei si nora sa. Seara tarziu, cand cei doi soti incercau sa aiba parte de cateva momente de tandreturi, doamna Mioara a auzit  zgomote la ei in camera si a venit iute sa bata la usa.

Irina, exasperata, nu a crezut-o pe soacra sa cand aceasta i-a spus ca ii este rau si trebuie sa se intinda repede in patul celor doi pentru a-si reveni. Toata tandretea celor doi s-a dus pe apa sambetei si inca o data doamna Mioara a castigat o batalie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: