Trupul lui Dinu Patriciu a fost, in sfarsit, repatriat!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 05 oct 2020, 09:00

A fost nevoie de multe aprobari pentru ca magnatul sa se intoarca acasa.

Au trecut zece zile de cand a murit in spitalul de la Londra, dar abia astazi trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu a ajuns in Romania. Motivul pentru care a durat atat de mult toata procedura este unul simplu: birocratia.
Reporterii wowbiz.ro au descoperit mormantul milionarului care isi va dormi somnul de veci la cimitirul Bellu, tranformat in ultimele zile intr o adevarata fortareata!

Cu cateva ore inainte ca trupul neinsufletit sa fie adus pe pamant romanesc, pregatirile erau pe ultima suta de metri.

Cativa muncitori lucrau de zor la ultimele retusuri!

Crucea de la capataiul lui Dinu Patriciu este facuta din marmura alba. Mormantul este simplu si este imprejmuit cu un gard din fier forjat!

In tot acest timp, mormantul lui Dinu Patriciu nu este scutit de paza: tot timpul se afla cineva langa monumentul funerar al milionarului!

Initial, familia cerea prietenilor lui Dinu Patriciu sa nu participe la funeralii.

Intre timp, insa, rudele s-au razgandit si i-au rugat pe cei care vor lua parte la slujba sa dea dovada de foarte multa discretie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De trei ani, Dinu Patriciu s-a luptat cu boala. In 2011 a reusit sa-si faca transplant de ficat, parea ca isi revenise. Iar boala l-a adus mai aproape de fiicele lui Ana si Maria.

Numai ca in 2014 starea magnatului s-a agravat. Iar acum 10 zile, acesta a cedat, desi nimeni nu s-ar fi asteptat. Moartea sa nu pune, insa, capat si razboaielor din justitie pe care le poarta cu Dana Patriciu. Procesul de partaj continua, chiar daca omul de afaceri ar fi lasat instructiuni cu privire la avere. Pare-se, insa, ca totul este invaluit in mister…

Cert este ca Dana, sotia omului de afaceri, poate renunta oricand la actiune.

Mai ales daca exista un testament, ramane de vazut daca cineva va ataca in justitie vointa omului de afaceri. Pana atunci, insa, fiicele omului de afaceri se pregatesc sa-si ingroape parintele la cimitirul Bellu. Inmormantrea va avea loc maine si inca de acum o saptamana locul a fost securizat…

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.