Ea e femeia DEPENDENTA de SHOPPING. Si-a pierdut casa, are datorii uriase si tot nu se poate abtine sa nu-si cumpere ceva

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 iul 2022, 00:35

Pana unde duce dependenta de shopping?! O femeie din Marea Britanie a pierdut totul din cauza acestei pasiuni.

Se stie ca femeile adora sa faca shopping, insa ati mai auzit de cineva care a pierdut totul din cauza acestei pasiuni, aparent nevinovate? Emma Sims, o femeie in varsta de 41 de ani din Marea Britanie, este dependenta de cumparaturi.

Si nu oricum! Pasiunea a ruinat-o! In prezent femeia cauta un terapeut care sa o ajute sa isi controleze acest obicei. Emma Sims a ajuns sa faca cumparaturi pe luna de cel putin 2000 de lire sterline, majoritatea produselor cumparate neavand valoare substantiala.

Ea are in prezent datorii de 40 000 de lire sterline si a fost nevoita sa se mute la socri dupa ce si-a pierdut casa.

Femeia sustine ca a capatat aceasta dependenta inca din copilarie cand mama ei obisnuia sa-i cumpere ceva de fiecare data cand era suparata. In 2011, Emma Sims a fost diagnosticata cu depresie severa, iar lucrurile au scapat rapid de sub control in ceea ce priveste pasiunea ei, shopping-ul.
Fara sa isi dea seama, a inceput sa cheltuiasca mai mult decat si-a permis.

Casa ei este plina de haine, incaltaminte si posete, acestea reprezentand articolele care ii plac cel mai sa le achizitioneze, fie direct de la magazin, fie online." Aveam multe carduri de credit, nu mi-am seama cat de mult au crescut datoriile. Dobanda pentru cardurile de credit era enorma si abia mai putea acoperi cheltuielile.
Cand comand online nu simt ca si cum as fi cumparat ceva
", a declarat Emma Sims. Femeia nu si-a pierdut doar casa, ci si sotul din cauza dependentei de cumparaturi, cuplul ajungand sa se certe des cu privirile la cheltuielile lunare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sursa foto: dailymail.co.uk

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.